Jaki kolor ścian do białych mebli?
6 posty(ów)
• Strona 1 z 1
|
Jaki kolor ścian pasuje do białych mebli? Białe ściany odpadają..więc jaki kolor? dodam, że to jest pokój nastolatki.
|
|
|
Biały to kolor bardzo uniwersalny i każdy kolor powinien do niego pasować. Najlepiej zapytać osobę która będzie tam spędzała najwięcej czasu w jakim kolorze będzie się dobrze czuła.
Zapraszam do rejestracji na forum.
Remonty mieszkań w Warszawie |
|
|
a może zieleń?? Białe meble są zimne dlatego najlepiej ocieplić pomieszczenie jakimś ciepłym kolorem pomarańcz, żółty, zieleń lub fiolet.
|
|
|
A może coś z niebieskiego, kiedyś widziałem zarąbiste zdjęcie połączenia niebieskiego z białymi meblami ale kurcze nie moge znaleźć, albo jakiś żywy kolorek
|
|
|
To co najważniejsze moim zdaniem zostało już powiedziane przez P. Wojteckiego. W tym przypadku wszystko sprowadza się do gustu. Ja osobiście wybrałbym sobie jakiś ciemny kolor, może ciemny zielony lub niebieski.. ale wiele wariantów będzie tutaj pasowało. Chyba tylko ostry, jaskrawy żółty by nie zagrał, ale tak jak mówię to jest sprawa gustu, indywidualna.
|
|
|
ja popieram ciemne kolory, dadzą dobry kontrast. warunkiem jednak jest dobre oświetlenie pokoju
|
|
6 posty(ów)
• Strona 1 z 1
Kto jest na forum
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość