materiał na parapet
9 posty(ów)
• Strona 1 z 1
|
Co myślicie o mączce marmurowej? Czy to dobry materiał na parapet?
|
|
|
Każdy materiał na parapet wewnętrzny jest dobry przy odpowiedniej pielęgnacji. Podstawa to musi się podobać
Zapraszam do rejestracji na forum.
Remonty mieszkań w Warszawie |
|
|
http://helopal.pl/techniczne.php znajomi polecili mi tą firme i zainteresował mnie ten własnie materiał. A moze lepsza bedzie plyta drewnopodobna?
|
|
|
u mnie od paru lat jest mączka marmurowa i jest solidna, więc spokojnie..a co do drewna to nie wiem, podobno też dobry materiał i ładnie wygląda
|
|
|
Bardzo podobają mi się parapety granitowe, jednak są bardzo drogie. W zastępstwie często sprzedawcy proponują parapety z marmuru syntetycznego tzw. aglomarmuru, mają rozsądną ceną i do wyboru wiele atrakcyjnych wzorów.
|
|
|
Marmurowe również nie należa do najtańszych,ale to przekałda się na jakosć. Marmur jest lekki,wytrzymały i bardzo ładny wizualnie. Myslę ze to dobre rozwiazanie.
www.jmd.com.pl - kołki rozporowe, wkręty.
|
|
|
rozejrzyj się za piaskowcem. u mnie świetnie się sprawdza
Estetyczne Ogrodzenia z piaskowca.a także płytki z piaskowca
|
|
|
Bywalec
W sumie to kwestia gustu oraz budżetu jaki posiadamy na ten cel. Marmur wcale nie jest taki zimny jako parapet wewnętrzny,a do tego świetnie się prezentuje.
|
|
Nowy
Osobiście polecam drewno na parapet wewnętrzny. Drewno zawsze jest modne, a teraz gdy jego jakość jest naprawdę dobra nie co się zastanawiać tylko montować. Dodatkowo po jakimś czasie użytkowania możesz przeszlifować, ponownie pomalować i masz parapet jak nowy.
|
9 posty(ów)
• Strona 1 z 1
Kto jest na forum
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość